Spinnin’ Records goed vertegenwoordigd op Tomorrowland

Spinnin’ Records goed vertegenwoordigd op Tomorrowland

Like
1085
0
donderdag, 23 juli 2015
News

Komend weekend barst Tomorrowland weer los. Al jaren geprezen als ’s werelds beste dancefestival is het driedaagse evenement dé plek waar alle grote namen uit de dance samenkomen voor grote, exclusieve dj-shows. Nederlands label Spinnin’ Records is dit jaar uitermate sterk vertegenwoordigd, met optredens van Martin Garrix, Oliver Heldens, Quintino, Firebeatz en Ummet Ozcan, maar ook constante reports op de social media waaronder een heuse Snapchat Takeover door wereldster Tiësto.

Tomorrowland vindt dit jaar plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli, als vanouds op recreatieterrein De Schorre in het Vlaamse Boom. Het festival trekt, verspreid over drie dagen, doorgaans zo’n 180.000 partygangers vanuit de hele wereld die afkomen op de meest uitbundige podia, sprookjesachtig gedecoreerd met vaak theatrale shows – het hoofdpodium elk jaar alle verwachtingen overtreffend met grootse, baanbrekende acts en special effects.

De laatste jaren steevast uitgeroepen tot beste dancefestival is Tomorrowland dé plek waar de groten der aarde samenkomen voor optredens. Uiteraard zijn Nederlandse dj’s hierbij ruim aanwezig, met name de artiesten van Nederlands dancelabel Spinnin’ Records zijn dit jaar goed vertegenwoordigd.

Zo doet de huidige #4 van de wereld, de jonge wereldster Martin Garrix op zaterdag een veelbelovende show op Tomorrowland’s hoofdpodium. Ook Spinnin’s nieuwste grootheid Oliver Heldens staat vrijdag op het hoofdpodium, gevolgd door de eigenzinnige electro-dj Ummet Ozcan.

En er zijn nog veel meer artiesten uit de Spinnin’ stal die Tomorrowland kleur zullen geven. Uit Nederland zijn er grote namen als Sander van Doorn, Firebeatz, Quintino en Mightyfools, terwijl de immens populaire Italiaanse act VINAI op zaterdag van de partij is. Smaakmakers als Redondo en Dante Klein vertegenwoordigen de deephouse-kant van het label.

En zo gaat de lijst maar door. Andere namen die vaste gast op het label zijn en nu op Tomorrowland gaan schitteren zijn ondermeer Tiësto, Martin Solveig, R3hab, Chocolate Puma, DVBBS, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson en Fox Stevenson.

Snapchat Takeover
Spinnin’ Records zal het hele weekend verslag doen van het festival via zijn social media-kanalen. Met name het nieuwste, via mobiele telefoon werkende medium Snapchat zal worden ingezet voor live reports en kijkjes achter de schermen. Daarnaast komt het festival ook regelmatig langs op de Facebook, Twitter en Instagram-pagina’s van het label.

Meest opvallend is de Snapchat Takeover die Tiësto (die zijn label Musical Freedom bij Spinnin’ heeft ondergebracht) op zondag zal doen. In aanloop naar zijn set op het hoofdpodium die avond verschijnen er de gehele dag posts van de wereldberoemde dj op het Spinnin’ kanaal, vol foto’s en video’s. Kortom, een unieke blik op Tiësto’s Tomorrowland, te volgen via de Snapchat van Spinnin’ Records.

Volg Spinnin’ Records’ avonturen op Tomorrowland hier:

Facebook | Twitter | Instagram

Snapchat – account: spinninrecords

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fuddle Dance Radio